Ons verhaal

 Wij van Positive Things geloven erin dat we met positiviteit de wereld een stuk mooier maken. 

Ontstaan uit passie

Uit onze passie om ons beste leven te leven en met de wetenschap dat wij niet de enige zijn die er tegenaan lopen dat het niet altijd makkelijk is om het maximale uit het leven te halen. En daarom hebben wij ons prachtige bedrijf opgericht. Positive Things. Een bedrijf waarmee wij jou willen helpen om de journey naar jouw mooiste leven een stukje makkelijk te maken.

Als een familie

Opgericht door jeugdvrienden. De bedrijfsaam omdat dat positiviteit zo’n enorme impact op ons leven heeft. En een logo dat is gebaseerd op de flower of life. Een symbool dat staat voor het leven. The Positive Things familly wilt jou helpen om tot bloei te laten komen in een positief leven.

Een positive state of mind is een balans tussen fysieke en mentale gezondheid. Met onze producten, diensten en online community willen wij jou een steuntje in de rug geven.

Duurzaamheid

Wij zijn één met- en afhankelijk van de natuur. Daarom dragen wij graag een steentje bij aan het verduurzamen van de wereld en het terugdringen van de vervuiling. Dit doen wij door onze producten, diensten en processen continu te verduurzamen

Join the journey en maak samen met ons jouw leven en de wereld een stukje positiever 

Stay Positive. Stay Healthy.

Liefs,

Team Positive Things

“The primary cause of happiness is never the situation, but your thoughts about it”