Ons verhaal

Wij van Positive Things geloven erin dat wij met positiviteit de wereld een stuk mooier maken. 

 

Ontstaan uit passie

Ontstaan uit de passie om jou te ondersteunen zodat jij meer uit jouw leven kunt halen. Om een positief leven te leven. En vanuit wetenschap dat wij niet de enige zijn die er tegenaan lopen dat het niet altijd makkelijk is om het maximale uit het leven te halen. Wij willen dit voor zoveel mogelijk mensen een stukje makkelijker maken.

Dat doen wij doormiddel van onze kwalitatieve sport en yoga artikelen zodat jij vanuit de comfort van je eigen huis aan jouw gezondheid vitaliteit kunt werken. 

Naast onze fysieke producten bieden wij extra ondersteuning door middel van workout video’s, waardevolle e-gidsen en onze besloten online community. Alles om een positieve transformatie in gang te zetten op het gebied van fysieke inspanning, voeding en mindset. 

Wij geven jou de handvatten om jouw doelen te bereiken. Train thuis of buiten wanneer het jou uitkomt. Met de ondersteuning die jou verder helpt en de motivatie die je nodig hebt van Positive Things en onze community.

Als een familie

Opgericht door jeugdvrienden. De bedrijfsnaam omdat dat positiviteit zo’n enorme impact heeft op ons leven. Het een logo dat is gebaseerd op de flower of life. Een symbool dat staat voor het leven. The Positive Things familly wilt jou helpen om tot bloei te laten komen in een positief leven.

Een positief leven is een balans tussen fysieke en mentale gezondheid. Met onze producten, diensten en online community willen wij jou hierbij een steuntje in de rug geven.

Positive Things & Duurzaamheid

Wij zijn één met- en afhankelijk van de natuur. Daarom dragen wij graag een steentje bij aan het verduurzamen van de wereld en het terugdringen van de vervuiling. Om deze reden hebben wij bijenvolken geadopteerd om afnemende bijenpopulatie te verminderen en bij te dragen aan de biodiversiteit in onze directe omgeving. Bee Positive, Bee Friendly.

Daarnaast werken wij er iedere dag aan om onze producten, diensten en processen te blijven verduurzamen.

 

Join the journey en maak samen met ons jouw leven en de wereld een stukje positiever!

 

Bee Positive. Bee Healthy.

Liefs,

Team Positive Things