buikspieren trainen met ab roller

Buikspieren trainen met een ab roller 

30 days positive ab roller challenge

We kennen het allemaal: je wilt een routine creëren om meer te sporten en buikspieren te trainen, maar je kan wel wat hulp gebruiken bij het starten. Vind je dit herkenbaar? Dan ben je bij Positive Things aan het goede adres! Wij ontwikkelden speciaal voor jou de 30 days positive ab roller challenge. Een trainingsschema dat jou zal helpen om strakke buikspieren te ontwikkelen en je sportroutine zal verbeteren.

We ontwikkelden twee varianten: een beginners challenge en eentje voor gevorderden. Zo kan jij kiezen welke van de schema’s het beste past bij jouw fitness niveau. Voltooi samen met ons de challenge, werk dagelijks aan je buikspieren met de ab roller en na 30 dagen zal je trots zijn op je mooie afgetrainde sixpack!

Voordelen van buikspieren trainen met een ab roller:

Door met een ab roller te trainen, train je met één eenvoudige oefening meerdere spiergroepen. Je werkt aan je buikspieren, heupbuigspieren, onderrugspieren, bovenrug spieren, schouders, armen en zelfs je bovenbenen! 

Daarnaast breng je meer variatie in je training door de verschillende oefeningen. Werk je doelgerichter aan je fitness goals en bouw je makkelijk een routine op door korte trainingssessies uit te proberen. Na een dagelijkse workout van 10 minuten zal je meteen resultaat zien!

Overtuigd genoeg? Begin vandaag nog aan onze 30 days positive ab roller challenge:


BEGINNERS CHALLENGE

Deze challenge is gericht op beginnende sporters of sporters zonder ervaring van een buikspierwiel. Met deze oefeningen bouw je rustig spiermassa op in je core, schouders, armen, onder-, midden-en bovenrug.   Als je een echte sportfanaat bent en de challenge hebt voltooid, kan je overstappen naar de gevorderden challenge. Vergeet niet even te rusten tussendoor ;). 

oefeningen buikspieren trainen challenge

Oefeningen uit de challenge: 

buikspieren trainen oefeningen

 

GEVORDERDEN CHALLENGE

Deze tweede challenge is gericht op gevorderde sporters die al enige ervaring hebben met een buikspierwiel. Deze oefeningen zijn net wat uitdagender en helpen jou om de spiermassa verder op te bouwen, met een mooie sixpack als resultaat! Je bouwt spiermassa op in je core, schuine buikspieren, schouders, armen, onder-, midden-en bovenrug. Je zult al snel verschil merken in je spieren, dus waar wacht je op en begin aan de 30 dagen challenge! 

buikspieren trainen met een ab roller

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.