Touwtje springen schema 

Touwtje springen schema 

30 days positive jump rope challenge

Om te starten met touwtjespringen is het een leuk idee om een touwtje springen schema te proberen.Wij van Positive Things hebben de 30 days positive jump rope challenge speciaal voor jou ontworpen! Deze challenge bestaat in twee varianten: eentje voor beginners en eentje voor de gevorderde springers:

Beginners challenge 

De eerste variant is de 30 day 10 minute challenge. Het is simpelweg de bedoeling dat je 30 dagen lang 10 minuten per dag gaat touwtje springen. Je kan de minuten verdelen over de dag en zo je tempo en conditie langzamerhand opbouwen. Na enkele dagen zal je merken dat het makkelijker wordt om de minuten vol te houden. Maak het je doel om in de derde week 10 minuten non-stop te springen. 

Gevorderden challenge

De tweede variant is de 30 day 1000 jumps challenge. Deze is uitdagender dan de eerste, want in deze challenge is het de bedoeling dat je 30 dagen lang 1000 keer per dag springt. Het schema werkt opbouwend: je start met 300 sprongen per dag en bouwt langzamerhand de sprongen op. Vanaf de 17e dag zul je verstelt staan dat je 1000 sprongen per dag kan doen. In de afbeelding hieronder kan je de challenge volgen: 

 

Touwtje springen schema

Zelf een springtouw kopen? Bekijk ons assortiment van premium Positive springtouwen.

Lees meer over de voordelen van touwtje springen met een verzwaard springtouw.
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.